Forum mieszkańców osiedla Arkadia 2 w Niemczu
Witam w gronie Sąsiadów Jak najbardziej popieram pomysł spotkania.. Chętnie będę w nim uczestniczyła. Odnowię kontakt z firmą o której usługach wspominał mój mąż na zebraniu. Zastanawiałam się też nad tym czy może zaprosić na takie spotkanie przedstawiciela firmy o której wspomniałam?
Odnowić kontakt nie zaszkodzi, ale wolałbym abyśmy najpierw spotkali się we własnym gronie.
Pan Nowicki zaproponował termin wtorek 10.02. o godzinie 19.00 lub 19.30.
Jeśli chodzi o mnie - termin mi pasuje i wybieram godzinę 19.00.
Proszę Panią Brygidę o wzięcie tego terminu pod uwagę.
Również Radek W. proszony jest o obecność.
Gość
Z uwagi na chorobę do dnia 11.02. nie jestem dyspozycyjna pracuję w domu, mam nadzieję, że od czwartku będę mogła poruszać się swobodnie. Do chwili obecnej mamy 3 oferty na prace związane z nową formą organizacji utrzymania osiedla. Po 11.02. dostosuję się do wybranego przez ogół terminu. B.Kurdelska
Jak pozostali oficjele ? Pani Brygida , P. Maciej x 2 , ja JN , trochę mało jak na dyskusję nt drogi i zmian spowodowanych rezygnacją z ochrony . Jak mamy jako Wspólnota funkcjonować przy braku ochrony i tym co wykonywali w ramach zobowiązań , winni przedstawić pomysłodawcy zmian . Pozdrawiam naJ23/2 . PS - czas ucieka -
Gość
Witam w nawiązaniu do tematu spotkania informuję, że mogę zadeklarować swoje uczestnictwo w czwartek w wybranej przez pozostałych uczestników godzinie, niestety w piątek w godzinach wieczornych /po 19.00/ nie mogę uczestniczyć w spotkaniu. W następnym tygodniu deklaruję swoją dyspozycyjność w każdym wskazanym przez zainteresowanych terminie.
Odnośnie ilości osób zainteresowanych uczestnictwem w dyskusji oraz ilości osób zalogowanych na forum informuję, że wszyscy właściciele lokali otrzymali zaproszenie na adresy email.
Witam raz jeszcze.. Panie Janie, proszę o więcej optymizmu.. Myślę, że wszyscy są raczej przyzwyczajeni do kontaktu mailowego.. Spokojnie.. Zresztą forum to coś dodatkowego, dodatkowa forma kontaktu, a nie wyłączna.. Pozdrawiam serdecznie..Ania 21/1
Przeglądam terminy wynikające z dostępności osób aktywnych w tym wątku.
Termin jutrzejszy, tj. 12. czwartek wyklucza jedną osobę (MaciejS). Czy pozostali mogą potwierdzić swoją obecność w tym terminie?
Jako alternatywę możemy jeszcze zweryfikować termin środa 18. lutego po godzinie 19.00. (niestety mnie nie będzie mnie na miejscu 16. i 17. lutego)